Kövessen

Bank független és díjmentes BANKI SZOLGÁLTATÁSOK egyedi ajánlatokkal, kamatkedvezményekkel

Ha szeretnéd, hogy a lehető legkedvezőbb feltételek mellett valósítsd meg álmaid otthonát, akkor jó helyen jársz. Teljes körű hitelügyintézéssel és egyedi banki kedvezmények, kamatok nyújtásával várlak. Az első tollvonástól az utolsóig mellettetek állok és segítek a hitelfelvétel bonyodalmaiban. Nektek nincs már teendőtök csak aláírni! Mindezen szolgáltatás DÍJMENTES, nem kerül nektek plusz költségekbe, de kevesebbe igen!

CSOK, Áfa visszaigénylés

Az állami támogatások között sokszor nehéz eligazodni, hogy mi milyen feltétel mellett igényelhető, vajon megfelelünk-e az előírásoknak? Mostantól ezen sem kell aggódnotok DÍJMENTES tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel várlak Titeket, hogy személyre szabottan átbeszéljük a lehető legjobb megoldást.

Otthonfelújítási támogatás, Jelzáloghitel elengedés

Egy kicsit elér az előzőektől, hiszen ez nem egy banki szolgáltatás, bank függetlenül igényelhető. Első hallásra ezek sem a legegyszerűbb támogatások, sokszor kérdéses, hogy mekkora összeget is kaphatunk vissza vagy éppen minden dokumentum megfelelően lett-e kitöltve? Ezekben is állok rendelkezésetekre, előzőektől azzal az eltéréssel, hogy ezek díjköteles szolgáltatások. Tudom, hogy manapság minden forint számít és örül az ember, ha egy kicsis is visszakaphat. Éppen ezért minimálisra csökkentettem díjazásom az alábbiak szerint:

Otthonfelújítási támogatás:
1-10 számla közötti igénylés esetén 20.000.-
11-20 számla közötti igénylés esetén 25.000.-
21-     számla közötti igénylés esetén 30.000.-

(Első tanácsadás, ahol számlák nem kerülnek átnézése 5.000 forint, mely levonásra kerül a teljes ügyintézési díjból.)

Ezért cserébe a kezdeti tanácsadástól a kiutalásig, sőt még azon is túl segítelek mindenben az igénylés, folyósítás, esetleges ellenőrzések kapcsán.

Jelzáloghitel elengedés:
10.000.- / igénylés, mely tartalmazza a dokumentumok kitöltését, tanácsadást.

 

Biztosítások

Biztosítások esetén a hitelekhez hasonlóan díjmentesen segítelek benneteket a lehető legjobb biztosítás megtalálásában, ehhez szintén több biztosító ajánlatát nyújtva egyidejűleg.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj
híreinkről a pénzügyek világából! 

Back to top